Güncel Haberler

RESMİ: Bahçeşehir’in Rakibi Bourg’a NBA Patentli Guard!

7DAYS EuroCup A grubunda temsilcimiz Bahçeşehir Koleji’nin rakiplerinden olan Fransız ekibi Bourg‘dan NBA patentli guard hamlesi geldi.

Son olarak NBA takımlarından New York Knicks forması giyen Kadeem Allen ile 1 yıllık kontrat imzaladıklarını duyurdular.

1.88 metre boyunda olan 27 yaşındaki Birleşik Amerikalı guard, bu sezon Knicks ile 10 NBA maçında ortalama 11.9 dakika süre alırken 5.0 sayı, 2.1 asist ve G-League sahnesinde ise Westchester ile 24 maçta ortalama 28.8 dakika sahada kalırken 13.7 sayı, %26.1 3sayı, 4.8 ribaund, 5.3 asist, 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Allen, güçlü fiziği, çok yönlü oyunu ve deliciliği ile bilinen bir guard. İşin savunma tarafında önemli artıları var, topa baskı konusunda etkili olduğu gibi fiziksel temastan da kaçmayan kendinden uzun, yapılı guardların dahi karşısında, arkasında durabilen bir guard. Bireyselliği minimum seviyede olan, takımı için oynayan bir isim.

Çok yönlü oyunu ile ribaundlar ve asistler konusunda dikkat çeken, double-double hatta triple-double potansiyeli olan bir guard. EuroCup seviyesinde dikkatle izleyeceğim isimlerden biri olacak önümüzdeki sezon.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …