Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, San Emeterio ile Kontrat Yeniledi

Turkish Airlines Euroleague ekiplerinden Valencia, iç transferde imzalara devam ediyor.

Tecrübeli kanat oyuncusu Fernando San Emeterio‘nun kontratını 2021 yazına kadar uzattıklarını açıkladılar. Böylece İspanyol kanat oyuncusu kulüpteki 6. sezonuna başlayacak.

1.99 metre boyunda olan 36 yaşındaki San Emeterio bu sezon İspanya Liga Endesa‘da 24 maçta ortalama 18.2 dakika süre alırken 7.6 sayı, %41.1 3sayı, 2.4 ribaund, 1.5 asist ve Euroleague sahnesinde ise 24 maçta 17.4 dakika sahada kalırken 7.3 sayı, %46.8 3sayı, 1.8 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

İlerleyen yaşıyla artık hem savunmada hem de hücumda ağır kalabiliyor. Ama tecrübesi ve pozisyon bilgisi, artık zekası ile halen takımına katkı verebilen bir isim, en önemli kaliteli bir karakter ve iyi bir lider. Hücumda yüksek yüzdeli dış şutları ve savunmayı okuyarak yaptığı doğru penetrelerle savunmada da güçlü fiziği ile halen değerli bir parça. Yeni sezonda da koç Ponsarnau’nın benche baktığında en güvendiği isimlerden biri olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …