Güncel Haberler

RESMİ: Fenerbahçe, Egehan’a Teşekkür Etti

Koç Kokoskov’un göreve gelmesiyle Fenerbahçe Beko‘da artık gidenlerin ve kalanların daha çok netleşmeye başladığı bir dönem içindeyiz.

Fenerbahçe Beko‘nun alt yapısından yetişen isimlerden biri olan Egehan Arna‘ya teşekkür edilerek yollar ayrıldı.

Genç forvet hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

2.02 metre boyunda olan 23 yaşındaki Egehan, Fenerbahçe Beko forması ile bu sezon BSL sahnesinde 12 maçta ortalama 7.5 dakika süre alabildi ve sadece 3.8 sayı, 1.4 ribaund istatistikleri ile katkı verebildi.

İşte kulüpten yapılan açıklama:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımıza, altyapımızdan yetişen bir oyuncu olarak uzun yıllar hizmet eden ve bu süreçte yaşanılan birçok başarıda katkısı bulunan Egehan Arna ile yollarımız ayrılmıştır.

Egehan Arna, formamızı giydiği süreçte takımımıza önemli katkılarda bulunmuş ve aynı zamanda, altyapılarımızda yer alan genç sporcularımız için A Takım formasına giden yolda güzel bir örnek teşkil etmiştir.

Egehan Arna’ya, Kulübümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eder, kariyerinin geride kalan bölümünde kendisine başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Resim

Egehan ise twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak kulübe teşekkürlerini iletti:

Resim

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …