Güncel Haberler

Zenit, Rivers Hamlesini Bitirmek Üzere

Yeni sezonda koç Pascual yönetiminde kesenin ağzını açan ve iddialı bir kadro kurmak isteyen Zenit, tecrübeli bir isimle kanat rotasyonunu güçlendirmenin peşinde.

Bu sezon ortasında Zalgiris Kaunas‘a transfer olan ve halen formda olduğunu gösteren K.C. Rivers ile anlaşmak üzereler, pürüzler giderilince resmi açıklamanın gelmesi bekleniyor.

1.96 boyunda olan 32 yaşındaki solak şutör Zalgiris ile 18 Euroleague maçında ortalama 20.9 dakika süre alırken 9.3 sayı, %41.2 3sayı, 1.5 ribaund, 1.1 asist istatistikleri ile mücadele etmişti. 2012-18 yılları arasında Khimki, Real Madrid, Bayern Munich formaları giyen Rivers, 145 Euroleague maçında görev almış bir isim.

Gününde olduğu zaman yay gerisinden çok büyük bir tehdit olan Rivers, bu sezon zaman zaman aksayan ve gömülü savunmalara karşı üretmekte zorlanan Zenit hücumlarına yeni sezında güç katabilecek bir hamle. Dribbling üstünden kendi şutunu da yaratabilmesi ve tabiki tecrübesi ile koç Pascual’ın yeni rotasyonundaki önemli parçalardan biri olacaktır.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …