Güncel Haberler

RESMİ: Valencia, Beklendiği Üzere Prepelic Hamlesini Duyurdu

Yeni sezonda Turkish Airlines Euroleague macerasına devam edecek olan İspanya Liga Endesa temsilcilerinden Valencia, guard rotasyonuna önemli bir takviye yaptı.

Sizlere daha önce prensipte anlaştıklarını duyurduğum Sloven skorer Klemen Prepelic ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladıklarını duyurdular.

Prepelic’in adı daha önce Baskonia ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Hatta temsilcimiz Sloven guarda, Valencia’nın teklifini kabul etmeden hemen önce cazip bir kontrat teklifinde bulunmış ancak Prepelic, İspanyol ekibine söz verdiği gerekçesiyle bu teklifi reddetmişti.

Sloven skorer hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

1.91 metre boyundaki 27 yaşında olan Prepelic bu sezon kiralık olarak forma giydiği Joventut Badalona’da EuroCup sahnesinde 17.0 sayı, 3.9 asist ve Liga Endesa’da ise 22.3 sayı, 3.0 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Baskonia, Lider Real Madrid’i Deplasmanda Devirip Play-In Biletini Kaptı

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Baskonia konuk olduğu lider Real Madrid‘i 91-95’lik skorla geçmeyi …