Güncel Haberler

Bayern Munich, Baldwin ile Anlaşmaya Yakın

Koç Trinchieri ile anlaşması beklenen ve yeni sezonun yapılanmasına başlayan Bayern Munich‘in guard rotasyonuna katmak istediği ismi belirlemiş durumda.

Alman ekibinin gündeminde olan isim ise Olympiakos ile yollarını ayıran Wade Baldwin.

1.91 metre boyunda olan 24 yaşındaki genç guard, ilk kez çıktığı Euroleague sahnesinde 24 maçta ortalama 16.3 dakika süre alırken 5.5 sayı, %26.7 3sayı, 1.8 ribaund, 1.8 asist istatistikleri ile katkı vermişti.

Baldwin, güçlü fiziği, atletizmi ve deliciliği ile aslında çok iyi bir kumaşa sahip. Ancak dış şutlardaki istikrarsızlığı ve bir oyun kurucudan çok bitirici olarak daha faydalı olması onun Olympiakos’daki rolünün bir türlü netleşememesine neden oldu. Saha görüşü ve pas yetenekleri konusunda ise Bayern onun için çok iyi bir okul olacaktır tartışmasız. Özellikle uzun kolları ve atletizmi ile Euroleague seviyesinde tecrübe kazandıkça çok değerli bir savunma silahı olacağını düşünüyorum. Koç Trinchieri’nin elinde daha fazla sorumluluk ve dakika alarak bu yönlerini de geliştirip Euroleague sahnesinde iyi bir combo guard olabileceğini düşünüyorum.

https://youtu.be/TqI-JeeOfpo

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …