Güncel Haberler

Bandırma, Vinales ile İlgileniyor

Yeni sezon öncesi önemli yerli yeteneklerini Beşiktaş’a verecek olan Teksüt Bandırma, transfer hamleleri için hazırlıklara başladı.

Sportando’nun haberine göre gündemlerindeki ilk isim ise bu sezon Kalev forması ile izlediğimiz Kyle Vinales.

Vinales hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım. Skorer oyunu ve lider özellikleri ile Bandırma gibi mütevazi bütçeli bir takım için en doğru hamlelerden biri olacağını düşünüyorum.

1.86 metre boyunda olan 28 yaşındaki Porto Riko asıllı Birleşik Amerikalı oyuncu, bu sezon VTB Lig sahnesinde 19 maçta ortalama 29.4 dakika süre alırken 17.7 sayı, %30.0 3sayı, 3.0 ribaund, 4.6 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …