Güncel Haberler

Trinchieri Bayern’in Yeni Koçu Olabilir!

Pandemi nedeniyle EuroCup’da sezonun iptal olması ile birlikte Partizan‘ın Turkish Airlines Euroleague‘de mücadele ihtimali kalmamıştı.

Bunun üzerine sürpriz bir gelişme yaşandı ve İtalyan koç Andrea Trinchieri‘nin de takımdan ayrılması gündeme geldi.

Sırp ekibini adeta küllerinden yeniden doğruran ve ayağa kaldıran İtalyan koçun, daha önce Brose Bamberg ile önemli başarılara imza attığı Almanya’ya bu kez Bayern Munich çatısı altında dönmesi ihtimali gündeme geldi.

51 yaşında olan tecrübeli koç yönetimindeki Partizan, sezon iptal edilmeden önce 7DAYS EuroCup’da son 8 takım arasına adını yazdırmayı başarmış ve Adriyatik Ligi’nde de lider olarka en büyük şampiyonluk favorisiydi.

Yeniden yapılanmaya gidecek olan ve bir çok isim ile yollarını ayıracak Bayarn Munich, takımı ona emanet etmek istemekte haklı. İtalyan koçun bu yapılanma sürecini hem Bamberg hem de Partizan’da ne kadar iyi yürüttüğünü biliyoruz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Yannier, Play-Off Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, Turkish Airlines Euroleague play-off öncesi Fenerbahçe Televizyonu’nda yayınlanan 40+ …