Güncel Haberler

Karşıyaka, Ufuk Sarıca’yı Bırakmak İstemiyor

Koç Obradovic’in Fenerbahçe Beko ile yollarını ayırmasının ardından, koç Ufuk Sarıca‘nın adı ciddi şekilde sarı lacivertlilerle anılmaya başlamıştı.

Her ne kadar Fenerbahçe Beko‘nun ana hedefi Jasikevicius olsa da koç Sarıca için de nabız yokladıkları biliniyor ki hatırlayacağınız üzere sezon içerisinde de Sarıca’nın adı sarı lacivertlilerle anılmıştı.

Bu nedenle de aynı zamanda milli takımımızın da başında görevine devam eden başarılı koçun Pınar Karşıyaka‘daki geleceği merak konusuydu.

İzmir kulübünün başkanı Turgay Büyükkarcı ise yaptığı açıklamayla bu engeli de taraftarların desteği ile aşacaklarını, koç Sarıca’yı bırakmak istemediklerini belirtti ve koç ile 2 yıllık daha sözleşmelerinin olduğunu hatırlattı.

Başkan şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’la dostluğumuz ve bir iş ortaklığımız var. Böyle bir şey olursa beni arayacağından hiçbir kuşkum yok. Ufuk Sarıca eşittir Karşıyaka, Karşıyaka eşittir Ufuk Sarıca.

Kaf-Kaf bu sezon FIBA Europe Cup’ta Final Four’a kalma başarısı gösterirken ligde de zirve adayları arasındaydı. Yeni sezonda da ülkemizi FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek ekiplerden biri konumundalar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Ene, Bursaspor Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu Bursaspor İnfo Yatırım‘ı …