Güncel Haberler

Zenit, Tomic ile İlgileniyor

Yeni sezonda tekrar Turkish Airlines Euroleague sahnesinde boy gösterecek olan Zenit, bu kez daha iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvadılar.

Rus ekibinin 5 numara transferi için listesinde olan isimlerden biri daha gündeme geldi. Bu yaz Barcelona ile kontratı bitecek olan ve henüz yeni bir kontrat teklifi almamış olan Ante Tomic ile ilgileniyorlar.

Hırvat uzunun Barça ile yeni kontrat imzalamak istediği biliniyor ancak henüz teklif almamış olması ile beraber diğer opsiyonları da değerledirmeye başladığı gelen haberler arasında.

2.17 metre boyunda olan 33 yaşındaki dev uzun, her ne kadar modern basketbolda çok zorlanıyor olsa da ve özellikle ikili adam savunmasında ağır kalıyor olsa da gerek tecrübesi ve pozisyon bilgisi ile boyalı alandaki etkinliği gerekse yüksek posttan servis ettiği paslarla hücumda halen önemli bir silah. Alçak posttan oynadığı birebirlerde de hem bitirici hem de dağıtıcı rolünde değer katabiliyor takımına. Özetle ilerleyen yaşının da etkisiyle süreleri 20 dakikalar hatta altında kalabilir ama bu sınırlı sürelerde dahi özellikle hücumda faydalı olacaktır Euroleague seviyesinde.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …