Güncel Haberler

RESMİ: Fuenlabrada, Trimble’ı Kaptı!

İspanya Liga Endesa ekiplerinden Fuenlabrada, yeni oyun kurucusunu Avustralya’dan transfer etti.

Sezon askıya alınana kadar Melbourne United forması giyen ve takımıyla NBL’de yarı final oynama başarısı gösteren Birleşik Amerikalı guard Melo Trimble ile anlaşmaya vardılar.

1.90 metre boyunda olan 25 yaşındaki Trimble, NBL’de forma giydiği 31 maçta ortalama 29.7 dakika süre alırken 19.9 sayı, %34.6 3sayı, 3.3 ribaund, 4.5 asist, 1.3 top çalma istatistikleri ile mücadele etmişti.

Maalesef Euroleague ekiplerimiz hariç diğer tüm temsilcilerimiz için KAÇAN BALIK hem de büyük balık oldu…

Trimble her ne kadar 1 numarada daha çok süre alsa da aslında komple bir skor silahı. Dribbling üstünden kendi skorunu her pozisyonda yaratabiliyor. Hem yay gerisinden hem de orta mesafeden etkili olabildiği gibi sürati ile iyi de bir delici. Bununla beraber tempoyu çok seven, tam sahada etkinliği, verimi de artan bir guard. Fuenlabrada gibi alt sıralardan kurtulmak isteyen bir Liga Endesa takımında çok iş yapacağını, Avrupa sahnesinde önünün açık olduğunu düşünüyorum. Murcia’daki Booker gibi bir kaç sezona onun da ismini Euroleague takımlarıyla birlikte duyabiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …