Güncel Haberler

İki Euroleague Ekibinin Karşılaşmasında Real Madrid Gülen Taraf Oldu

İspanya Liga Endesa final turnuvası B grubu 3. maçında 2 Euroleague takımı karşı karşıya geldi ve Real Madrid, ev sahibi konumundaki rakibi Valencia‘yı 95-90’lık skorla geçmeyi başardı. Bu sonuçla 2 takımda da 2 galibiyet elde etmiş oldu.

1.çeyrek: 31-21
2.çeyrek: 56-52
3.çeyrek: 74-71
4.çeyrek: 95-90

Real Madrid’de Facundo Campazzo 29 sayı, 2 ribaund, 11 asist ile maçın yıldızı oldu. Gabriel Deck 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Trey Thompkins 13 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Valencia cephesinde ise Alberto Abalde 17 sayı, 2 ribaund, 3 asist, Vanja Marinkovic 14 sayı, 3 ribaund ve Jordan Loyd 13 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Pierria Henry Doping İhlali Nedeniyle Dört Yıl Men Cezası Aldı!

Pierria Henry, büyük olasılıkla sahte doping numunesi kullanarak yasaklı bir yöntem kullandığı gerekçesiyle 48 ay …