Güncel Haberler

Olympiakos, Broekhoff’a Teklifini Sundu!

Koç Bartzokas yönetiminde yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen Olympiakos, kanat rotasyonu için önemli bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Sizlere daha önce ilettiğim gibi kısa forvet pozisyonu için listelerinin başındaki isim, Avustralyalı oyuncu Ryan Broekhoff idi. Tecrübeli forvet ile temsilcimiz Anadolu Efes ve CSKA Moskova’nın da adları sıkça birlikçe anılıyordu ama ilk somut teklif Yunan ekibinden geldi.

Olympiakos, Broekhoff’a 1+1 yıllık toplam 1.5 milyon değerinde bir kontrat teklif ettiler ve cevabını bekliyorlar. Eğer Avustralyalı forvet NBA opsiyonlarını değerlendirmek isterse 18 Ekim’e kadar beklemek zorunda ve Avrupa takımlarının hiçbiri, özellikle Euroleague ekipleri de bu tarihten sonra oyuncularının takımdan ayrılmasına ya da yeni transfer yapmaya sıcak bakmazlar fikstür gereği.

Broekhoff hakkındaki yorumlarımı sizlerle daha önce BURADA paylaşmıştım.

29 yaşındaki tecrübeli forvet sezona Dallas Mavericks’de başlamış ancak Şubat ayında Teksas ekibi tarafından serbest bırakılmış ve başta CSKA Moskova olmak üzere bir çok takımla görüşmüş ancak anlaşamamış, sezonu takımsız geçirmişti.

Broekhoff, 2015-16 sezonunda koç Bartzokas yönetiminde Euroleague’de Final Four oynayan Lokomotiv Kuban’da Anthony Randolph, Malcolm Delaney, Chris Singleton gibi isimlerin takım arkadaşıydı.

https://youtu.be/UiW3x2pd_N4

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …