Güncel Haberler

RESMİ: Lietkabelis, Maric ile Anlaştı

Yeni sezonda 7DAYS EuroCup‘da mücadele edecek olan Lietkabelis, pota altı rotasyonunu tanıdık bir isimle güçlendirdi.

Bu sezon Belçika ekibi Okapi Aalstar‘da forma giyen Marin Maric, yeni sezonda Litvanya ekibinin başarısı için mücadele edecek. Hatırlayacağınız üzere Hırvat uzun 2018’de ülkemizde Büyükçekmece forması da giymişti.

2.11 metre boyunda olan 26 yaşındaki Maric, Belçika Ligi iptal olana kadar çıktığı 16 maçta ortalama 24.9 dakika süre alırken 15.4 sayı, 8.6 ribaund, 1.4 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Maric, güçlü fiziği ile dikkat çeken geleneksel bir uzun. İkili oyunlardaki doğru devrilmeleri ve yüzdeli bitirişleri ile genelde skor üretimine katkı veriyor. En önemli artılarından biri ise ribaundlardaki etkisi. Zaten bu sezon 8.6 ortalaması ile de Belçik Ligi’nin ribaund kralıydı. Diğer taraftan işin savunma tarafında ayakları ağır kalabiliyor ve ikili oyunlarda tepeye kadar çıkarak kısaların karşısında kalmakta sorun yaşayabiliyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Buducnost, Tanaskovic’i Kadrosuna Ekledi

BKT EuroCup B grubunda temsilcimiz Türk Telekom’un rakiplerinden biri olan Buducnost uzun rotasyonuna takviye yaptı. …