Güncel Haberler

Brescia, Chery ile İlgileniyor

Yeni sezonda da İtalya LegaBasket Serie A‘yı 7DAYS EuroCup‘da temsil edecek ekiplerden biri olan Brescia, guard rotasyonuna takviye yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Lansdowne’u Strasbourg’a kaptıran İtalyan ekibinin gündeminde bu sezon Nanterre forması ile izlediğimiz Kenny Chery var.

1.80 metre boyunda olan 28 yaşındaki Kanadalı guard sezon askıya alınana kadar Pro A’da 24 maçta ortalama 28.8 dakika süre alırken 14.0 sayı, %36.5 3sayı, 2.8 ribaund, 3.6 asist, 1.3 top çalma ve EuroCup sahnesinde ise 8 maçta ortalama 27.0 dakika sahada kalırken 15.9 sayı, %40.9 3sayı, 2.5 ribaund, 3.3 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Kanadalı oyun kurucu, fiziksel dezavantajlara sahip olsa da sürati ve yüzdeli dış şutları ile takımına çok şey katan, özellikle hücumdaki performansı ve enerjisi ile değerli bir silah. Nanterre formasıyla EuroCup sahnesinde de iyi işler yapabileceğini göstermişti ve Brescia’da da tecrübesi ile Lansdowne’un yerini doldurabilecek hücum kapasitesine sahip. Onu izlemek büyük keyif ve takımlarımız (Euroleague ekiplerimiz hariç) adına KAÇAN BALIK olur eğer Brescia onunla anlaşırsa.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …