Güncel Haberler

Bilbao, Zyskowski ile İlgileniyor

Yeni sezonda İspanya Liga Endesa‘yı FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsil edecek ekiplerden biri olan Bilbao, kanat rotasyonunu güçlendirmek için Polonyalı oyuncu ile ilgileniyor.

Hali hazırda Almanya easyCredit BBL final turnuvasında Rasta Vechta forması ile mücadele eden Jaroslaw Zyskowski‘yi kadrolarına katmak istiyorlar. Bizim takımlarımızın (Euroleague temsilcilerimiz hariç) da yakından takip etmesi ve mümkünse kadrolarına katmaları gereken isimlerden biri. Bilbao kaparsa KAÇAN BALIK olur…

Polonya milli takımının da bir üyesi olan 2.03 metre boyunda olan 28 yaşındaki kısa forvet, sezonu Stelmet Gora ile 22 maçta 15.7 sayı, %46.8 3sayı, 3.5 ribaund, 1.6 asist istatistikleri ile tamamlamıştı. Vechta forması ile BBL final turnuvasında ise çıktığı 2 maçta ortalama 33.0 dakika süre alırken 18.0 sayı, %57.1 3sayı, 5.5 ribaund, 1.5 asist gibi etkileyici istatistiklere imza atmıştı.

Tam bir görev adamı olan Zyskowski, aslında yüksek potansiyelli de bir hücum silahı. Penetre sonrası bulduğu yüzdeli orta mesafeler, ceza üçlükleri ve penetreler sonrası aldığı fiziksel temasa rağmen yaptığı dengeli bitirişlerle takımına skor katkısı verebilen bir isim. 3 numarada görev almasına rağmen ribaundlara da iyi katkı veren bir forvet.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …