Güncel Haberler

Ufuk Sarıca, Hem Bu Sezonu Değerlendirdi Hem de Yeni Sezon Planlarını Açıkladı

Yöneticilerle görüşen Pınar Karşıyaka‘nın başarılı koçu Ufuk Sarıca, bütçenin önümüzdeki günlerle netleşmesiyle yeni sezonun yapılanması adına daha net adımlar atılacağını belirtti.

Sarıca, öncelikle bu sezonu değerlendirdi ve yeni kurulan bir kadroyla amaçlarına ulaştıklarını ifade etti:

Tamamlanamamış olsa da iyi bir sezon geçirdik, sponsorumuzu, taraftarımızı ve yönetimimizi mutlu etmeyi başardık. Ligde ikinci sıradaydık ve önümüzdeki sezon başında da Dörtlü Finalini oynayacağımız FIBA EuropeCup’ta hedefimize yaklaştık. Bu oluşumu bir adım ileri götürmek için kadromuzu büyük ölçüde tutmak istiyoruz.

Basketfaul

Başta Panathinaikos ve Cedevita olmak üzere bir kaç Avrupa ekibinin daha ilgilendiği Jordan Morgan’a kendilerinin de tekliflerini ilettiklerini ve Cumartesi günü oyuncudan yanıt beklediklerini belirtti:

Birlikte oynamaktan keyif duyan bir kadromuz var. Umarım iskeleti korur ve gereken eklemeleri yapıp camiaya daha da güzel günler yaşatırız. Geçen sezonu çıkış yakalayan Metecan Birsen ile görüştüm ve bana Karşıyaka’da kalmak istediğini söyledi. Bütçenin netleşmesinden sonra Metecan ile anlaşmanın yenilenmesini bekliyorum. Alıştığı ortam ve sistemde Metecan potansiyelini daha da artıracaktır.

Basketfaul

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …