Güncel Haberler

Beşiktaş’ın FIBA Europe Cup’da Mücadele Etmesi Bekleniyor

Bir çok temsilcimizin 7DAYS EuroCup’ın yerine FIBA Şampiyonlar Ligi’ni tercih etmesinin ardından gözler ülkemizi daha önce bu turnuvada temsil eden Beşiktaş Sompo Sigorta‘ya çevrildi.

Siyah beyazlılar organizasyonunun ilk gününden bu yana Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ediyorlardı ama FIBA’nın liglerdeki ilk 6 takıma öncelik vermesi ve Daçka, Tofaş, Galatasaray gibi Beşiktaş’dan sıralamada yukarıda olan ekiplerin Şampiyonlar Ligi’ni tercih etmesiyle artık şansları kalmadı.

Beşiktaş’ın yeni sezonda FIBA Europe Cup‘da ülkemizi temsil etmesi bekleniyor.

Radyo Hayat adlı programa katılan Beşiktaş’ın basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Umut Şenol da bu konuda açıklama yaptı:

Önümüzdeki sezon büyük ihtimalle FIBA Eurocup’ta mücadele edeceğiz.

Radyo Hayat

Şenol, sponsor çalışmaları hakkında da bilgi verdi:

Var olan transfer yasaklarını kaldırmaya çalışıyoruz. Gerek erkek gerekse kadın takımı için 1.6 milyon dolar transfer yasağımız var. Var olan transfer yasağını kaldırınca planladığımız transferleri yapacağız. Altyapıdan 4 oyuncu önümüzdeki sezon kadromuza olabilir.’ Basketbol konusunda en büyük scoutumuz Ahmet Kandemir. Ahmet Kandemir’in oyuncu izleme ekibi var, profesyonel oyuncu izleme departmanımız bulunmuyor. Korona sebebiyle henüz bir sponsorla anlaşamadık ama sponsor arayışımız son derece profesyonel ekibimizle devam ediyor.-Akatlar’da salon ışıklandırmasını değiştireceğiz ve saha içine koltuklar koyacağız.

Radyo Hayat

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …