Güncel Haberler

CSKA Moskova Eski Oyuncusunun Durumunu Yakından Takip Ediyor

Turkish Airlines Euroleague‘in en başarılı takımlarından biri olan CSKA Moskova, bu sezon beklentileri karşılayamayan Hilliard ile yollarını ayırdı.

Rus ekibi onun yerini doldurmak için Barcelona‘daki ilk sezonunda pek de mutlu olmayan eski oyuncusu Cory Higgins‘i tekrar gündemine aldı.

Birleşik Amerikalı kanat oyuncusu İspanyol devi ile geçen yaz 3 yıllık bir kontrat imzaladı ve 2022 yazına kadar kontratı devam ediyor. Her ne kadar takımda önemli bir rolü olsa da bana göre tam olarak beklentileri karşılayamadı ki sakatlıklar da canını sıktı bu sezon. Barça’nın pandemi nedeniyle oyunculardan indirim isteyeceğini de düşünürsek Higgins’in durumu karışabilir.

1.95 metre boyunda olan 30 yaşındaki Higgins, sezon askıya alınana kadar Liga Endesa’da 11.1 sayı, 2.2 asist ve Euroleague’de ise 12.4 sayı, 2.7 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=6lUAHSy8QqY

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …