Güncel Haberler

ÖZEL: Fenerbahçe’den Ayrılması Gündemde Olan De Colo’nun Talipleri Belli Oluyor!

Fenerbahçe futbol takımında büyüyerek devam eden finansal sorunlara bir de pandemi etkisi eklenince bu durumun basketbol takımına da negatif olarak yansıması kaçınılmaz durumda.

Fenerbahçe Beko‘nun bütçede yüzde 50-60 küçülmeye gitmesi ve yönetimin önümüzdeki sezonki kazançları için bu oranda oyunculardan bir düşüş yapmaları konusunda istekte bulunacağı gelen haberler arasında.

Bu noktada takıma sezon başında katılan ve yıllık 2.6 milyon dolarlık kazancıyla bu alanda Avrupa’da 4. sırada yer alan Nando De Colo‘nun bu tarz bir indirimi kabul etmeyeceği, takımdan ayrılabileceği söyleniyor. Fransız yıldızın hali hazırda 2022 yazına kadar kontratı devam ediyor.

Tecrübeli guard ile yakından ilgilenen iki takım ise Asvel ve Valencia. Bu takımların yaklaşık 1.5 milyon dolar değerinde bir teklifle Fransız guardın kapısını çalabileceği gelen haberler arasında. Kuşkusuz iki takıma da sınıf atlatabilecek bir oyuncu. Çünkü Fenerbahçe’nin aksine bu iki takımda da CSKA’da olduğu gibi özgür bir basketbol oynayabilecek.

Tabi De Colo’nun durumu da takımdaki bir çok yıldızın durumu ile aynı; öncelik koç Obradovic’in takımda kalıp kalmayacağı, tüm oyuncular bunu bekliyorlar. 15 Haziran’a kadar tecrübeli koçun kararını vereceği gelen haberler arasında.

https://www.youtube.com/watch?v=9ob5VK7fzrI

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Asvel, McGee’nin Son Saniye Üçlüğüyle Yıkıldı!

Fransa Betclic ELITE Pro A 27. hafta mücadelesinde LDLC Asvel Villeurbanne konuk olduğu Strasbourg karşısında …