Güncel Haberler

James, CSKA Moskova ile 2 Yıllık Kontrat İmzalıyor!

CSKA Moskova beklendiği gibi yıldız skoreri ile yeni kontrat üzerinde anlaştı.

Bu yaz kontratı sona erecek olan Mike James, Mart ayından bu yana görüştüğü ve olumlu yol kat edilen yeni kontrat konusunda CSKA yönetimi ile anlaştı. iz.ru sitesinin haberine göre yeni kontratın 2 yıllık olması bekleniyor.

James, geçtiğimiz sezon Milano ile beklentileri tam olarak karşılayamış olsa da CSKA Moskova forması ile tekrar kendine gelmiş ve kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyordu pandemi nedeniyle Euroleague askıya alınana kadar. Bu başarılı performansının karşılığını da hakettiği bu yeni kontratla almış olacak.

29 yaşındaki yıldız guard, bu sezon Euroleague sahnesinde 28 maçta ortalama 28 dakika süre alırken ve 21.1 sayı, 4.3 asist, 3.3 ribaund istatistikleri ile katkı vermişti. Birçok koç ve oyuncuya göre de tartışmasız ligin savunulması en zor skorerlerinden biri olarak tanımlanıyor.

https://youtu.be/Hq5XhuWN4-w

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …