Güncel Haberler

Pınar Karşıyaka’nın Yabancıları Ülkelerine Döndüler

Coronavirüs salgını nedeniyle önce FIBA organizasyonları sonra da ING Basketbol Süper Ligi süresiz olarak ertelenmişti.

Geçen haftadan beri ülkemizde yaşanan gelişmeleri bekleyen Pınar Karşıyaka‘nın yabancı oyuncuları kulüpten izin alarak ülkelerine döndüler.

Yurtdışı uçuşları tamamen sona erdirilmeden önce İzmir temsilcisinin tüm yabancıları ülkelerine döndüler ve artık alınacak kararları evlerinden takip edecekler.

Ligimizdeki bir çok takım anlaşmalı olarak oyuncularının kontratını feshederken, Karşıyaka hiçbir oyuncusunun kontratını feshetmezken teknik ekip oyunculara evde sürdürmeleri için özel programlar verdi.

İzmir temsilcisinin yerli oyuncuları, başta Metecan Birsen ve Yunus Sonsırma olmak üzere, hem şahsi hem de kulübün sosyal medya hesaplarından coronavirüs önlemleri kapsamında başlatılan “Evde Kal” kampanyasına destek verdiler.

Pınar Karşıyaka, organizasyonlara ara verilmeden önce FIBA Europe Cup’da yarı final biletini kapmış, BSL’de ise Anadolu Efes’in ardından ikinci sırada yer alıyordu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …