Güncel Haberler

Fenerbahçe’den Açıklama: “Oyuncular Evde, 1 İdari Personel Hastanede Tedavi Altında”

Fenerbahçe Beko corona semptomları gösteren oyuncu ve idari kadronun son durumu hakkında bir açıklama yayınladı.

Kulübün resmi sitesinden 21 Mart Cumartesi günü coronavirus şüphesi görülerek hastaneye sevkedilen oyuncular ve idari kadro hakkında bir bildiri paylaşıldı.

İşte Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklama:

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcularımız, teknik kadromuz ve idari çalışanlarımız yapılan rutin tetkiklerde Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle detaylı değerlendirilmeleri amacıyla hastaneye sevkleri gerçekleştirilmiştir.

Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı’nın laboratuvarına gönderilmiştir.

Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır.

Takım oyuncularımız evde sosyal izolasyonla yakın takip edilmektedirler.

Sağlık Bakanlığımızdan gelecek test sonuçları sonrasında kamuoyuna yeni bir açıklama yapılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Umarız hem bahsi geçen idareci Cenk Renda, hem de ismi açıklanmayan tüm oyuncuların testleri negatif çıkar. Her ne kadar coronananın yaşlı ve kronik hastalığı bulunan insanlarda riski daha yüksek olsa da sporcular için de akciğere verebileceği zararlar nedeniyle tehlike teşkil ediyor. Dualarımız Fenerbahçeli oyuncular ve Renda’nın yanında.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …