Güncel Haberler

Fenerbahçe ile Son Karşılaşan Tofaş’dan da İyi Haberler Var

Coronavirus salgını nedeniyle liglerimizin geç ertelenmesi hem oyuncuların hem de takım yöneticilerinin tepskini çekmişti.

Maalesef Fenerbahçe’li oyuncular ve idari kadroda semptomların görülmesi de federasyona verilen bu tepkileri haklı çıkarmış durumda.

Sarı lacivertlilerle son karşılaşan Tofaş cephesinden de neyseki olumsuz haberler gelmiyor. Hem genel menajer Tolga Öngören hem de koç Orhun Ene takımda herhangi bir belirtiye rastlanmadığını ama kontrollere devam edildiğini dile getirdiler.

Tolga Öngören şu açıklamalarda bulundu:

Son maçımızı Fenerbahçe ile oynamıştık. Doktorlarımızla görüştük. Yarın maçtan sonraki 8. günümüz. Doktorumuz, semptom görülmeden teste girilmediğini söyledi. 5-6 gün daha bekleyeceğiz gibi görülüyor. Belirtisi olan basketbolcumuz yok.

Son maçımızı Fenerbahçe ile oynamıştık. Doktorlarımızla görüştük. Yarın maçtan sonraki 8. günümüz. Doktorumuz, semptom görülmeden teste girilmediğini söyledi. 5-6 gün daha bekleyeceğiz gibi görülüyor. Belirtisi olan basketbolcumuz yok.

AA

Koç Ene’nin açıklamaları ise şöyleydi:

ABD’li oyuncularımız kendi ülkelerine döndüler. İş ciddi boyuta gelince oyuncularımızla konuştuk. Maçlar ertelenmediği için oynama kararını oyunculara bıraktık ve oynamak istemeyeni anlayışla karşıladık. Fenerbahçe maçından beri kendimizi karantinaya aldık.

AA

Sarı laciverlilerden henüz bir açıklama gelmedi ama gelen haber doğruysa maalesef Vesely ve Sloukas’ın testleri pozitif çıkmış durumda. Bu nedenle 14 günlük kuluçka sürecini de düşünüp Tofaşlı yetkililerin daha dikkatli davranıp kontrolleri sıkılaştırmaları gerekiyor. Umarım ilerleyen günlerde de kötü bir haber gelmez Bursa temsilcisinden.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …