Güncel Haberler

Nets’den Staples Center’da Lakers’a Soğuk Duş!

Doğu’nun potansiyelli takımlarından Brooklyn Nets konuk olduğu Staples Center’da formda şampiyonluk adayı Los Angeles Lakers‘ı 102-104’lük skorla geçmeyi başardı ve gecenin sürprizine imza attı.

Bu sonuçla Nets deplasmanda 12-20, toplamda 30-34 ve Lakers ise içerde 23-8, toplamda 49-14 oldu.

Davis 43 saniye kala bulduğu üçlükle maça beraberliği getirdi: 102-102. 25 saniye kala Dinwiddie sahneye çıktı ve Brooklyn’i öne geçirdi: 104-102. Bitime 9 saniye kala LeBron’un atışı çemberi dolaşıp dışarı çıktı. Hakemler pozisyonu tekrar izleyip topu Lakers’a verdiler. LeBron penetre sonrası akıllı bir pasla boştaki Davis’e şutu hazırladı ancak yıldız forvet yay gerisinden isabeti bulamadı ve kazanan Nets oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nets’de Spencer Dinwiddie 23 sayı, 4 ribaund, 7 asist, Caris LeVert 22 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ve Timothe Luwawu-Cabarrot 13 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Lakers cephesinde ise Lebron James 29 sayı, 12 ribaund, 9 asist, Anthony Davis 26 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Kyle Kuzma 14 sayı, 5 ribaundluk istatistikleri ile mağlubiyeti engelleyemediler.

https://youtu.be/T9-zMYfcx5k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …