Güncel Haberler

Bahçeşehir, Golden’ın Tarihi Performansı Eşliğinde Yarı Final Biletini Kaptı

FIBA Europe Cup çeyrek final serisi 2.maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji konuk olduğu Ventspils‘i 90-112’lik skorla geçerek iki maçın ardından toplamda 167-190’luk üstünlük sağlayarak adını yarı finale yazdırmış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Temsilcimizde Trae Golden 41 sayı, 7-13 üçlük, 3 ribaund, 11 asist ile Europe Cup tarihinde bir maçta en fazla skor üreten isim olmayı başardı. Jamal Jones 20 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Dwight Hardy ile JaJuan Johnson da 14’er sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Letonya ekibinde ise Timothy Neocarters Shorts 20 sayı, 3 ribaund, 9 asist, Ryan Luther 19 sayı, 6 ribaund ve Martis Gulbis 10 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=rcwx23iOCFs

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Bahçeşehir, Oturu’ya Rağmen Merkezefendi Engeline Takılmadı

Hazırlık Maçları kapsamında Petkim’in ev sahipliği yaptığı Ege Cup turnuvasında Bahçeşehir Koleji, Oturu’nun etkili performansına …