Güncel Haberler

Los Angeles Derbisinin Kazanını Lakers Oldu

NBA’in güçlü şampiyonluk adaylarından ikisinin karşılaşmasında, Los Angeles derbisinde, misafir konumudaki Los Angeles Lakers, rakibi Los Angeles Clippers‘ı ikinci yarıdaki etkili oyunuyla 103-112 yenmeyi başardı.

Bu sonuçla Lakers deplasmanda 26-6, toplamda 49-13 ve Clippers içerde 25-7, toplamda 43-20 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 28 sayı, 7 ribaund, 9 asist, 2 blok, Anthony Davis 30 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ve Avery Bradley 24 sayı, 6-12 üçlük, 3 ribaund, 2 top çalma ile galibiyetin mimarları oldular.

Clippers cephesinde ise Paul Geoerge 31 sayı, 6 ribaund, 3 asist, 3 top çalma, Kawhi Leonard 27 sayı, 2 ribaund ve Montrezl Harrell 20 sayı, 8 ribaund, 2 blok ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …