Güncel Haberler

Obradovic: “Bu Oynayış Şeklimiz Bizim İçin Büyük Utançtı.”

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 22.haftada oynanan derbi mücadelesinde kötü bir basketbola rağmen son topta Ali Muhammed’in basketiyle Beşiktaş Sompo Sigorta’yı 73-74’lük skorla yenen Fenerbahçe Beko‘da karşılaşmanın ardından koç Zeljko Obradovic açıklamalarda bulundu.

“Bu oynayış şeklimiz bizim için büyük utançtı. İnanıyorum ki oyuncularım birçok şeyi anlamıyor. Kendi dünyalarında yaşıyorlar. Sadece 2 yabancıyla oynayan ve 2 çok önemli Türk oyuncusu forma giyemeyen bir rakiple karşılaştık. Ve sahada gördüğünüz oyunu oynadık. Bizim için ana problem, sezonun büyük bölümünde olduğu gibi konsantrasyon ve motivasyondu.”

“Bu maçı kazanmamız mucizeydi. Takımın içinde ciddi problemimiz olduğuna inanıyorum. Eğer ben koç olarak onlara savaşmalarını söylemek, her maçın önemli olduğunu hatırlatmak ve ekstra motivasyon yaratmak zorunda kalıyorsam işimiz gerçekten çok zor demektir.”

“Sorun şu ki; hiçbir oyuncum işe ‘Benim sorunum ne?’ ve ‘Takıma nasıl yardımcı olabilirim?’ sorularını sorarak başlamıyor. Aynı zamanda kendi aralarında konuşmalılar. Nasıl oynamamız gerektiğinin farkına varmalılar, çünkü basketbol oynamayı unutmadıklarından eminim.”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …