Güncel Haberler

Galatasaray, Roberson ve Harrison’ın Üçlükleri Eşliğinde Daçka’yı Geçti

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 22.hafta mücadelesinde Galatasaray Doğa Sigorta, konuk olduğu Darüşşafaka Tekfen‘i Roberson ile Harrison’ın etkili üçlükleri eşliğinde 79-88’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla sarı kırmızılılar 16-6 ile 4.sıra için kendilerine avantaj sağlarlarken, Daçka ise 12-10 ile ciddi bir yara almış oldu play-off yarışında.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Galatasaray’da Aaron Harrison 21 sayı, 4-7 üçlük, 7 ribaund, 2 asist, John Roberson 20 sayı, 4-7 üçlük, 7 asist, 2 top çalma ve Zach Auguste 15 sayı, 10 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Daçka cephesinde ise Johnny Hamilton 2 sayı, 12 ribaund, 3 blok ve Bonzie Colson 15 sayı, 8 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fenerbahçe, Manisa’yı Güle Oynaya Geçti

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik …