Güncel Haberler

Real Madrid, Kazanmaya Asvel Karşısında da Devam Etti

Turkish Airlines Euorleague 28.hafta mücadelesinde şampiyonluk favorilerinden Real Madrid, konuk ettiği vasat rakibi Asvel Villeurbanne karşısında ikinci yarıdaki etkili oyunu eşliğinde 87-78’lik skorla kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Real 22-6 oldu ve zirve takibini sürdürdü. Asvel ise 10-18 oldu ve play-of yarışından bir adım daha uzaklaştı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Llull, Randolph, Mickey gibi önemli silahlarından yoksun olan Real’de Jaycee Carroll 19 sayı, 2 ribaund ile en skorer isim olurken, Fabien Causeur 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Usman Garuba 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Payne, Bako ve Taylor’ın forma giymediği Asvel cephesinde ise Livio Jean-Charles 13 sayı, 2 ribaund, Theo Maledon 12 sayı, 2 ribaund ve Matthew Strazel 11 sayı, 5 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …