Güncel Haberler

Denver, Charlotte Deplasmanında Zorla Kazandı

Batı’nın dişli takımlarından Denver Nuggets, konuk olduğu Doğu’nun vasat takımlarından Charlotte Hornets karşısında epey zorlanmasına rağmen 112-114’lük skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Nuggets deplasmanda 18-12, toplamda 42-20 ve Hornets ise içerde 9-21, toplamsa 21-41 oldu.

Bitime 6 saniye kala skor 112-112 berabereyken Murray, Denver adına dengeyi bozdu (114-112), son topta Rozier üçlükten faydalanamayınca konuk takım maçı galibiyetle tamamlayan taraf oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Nuggets’da Jamal Murray 18 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Will Barton 16 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve Nikola Jokic 14 sayı, 11 ribaund, 8 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Hornets cephesinde ise Devonte Graham 24 sayı, 7 asist, PJ Washington 20 sayı, 6 ribaund, 3 asist ve Terry Rozier 19 sayı, 3 asist ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/JDmc4JM8q4I

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …