Güncel Haberler

Son Sıradaki Zenit’den Zalgiris’e Play-Off Yolunda Çelme!

Turkish Airlines Euroleague 28.hafta mücadelesinde son sıradaki Zenit, konuk ettiği formda rakibi Zalgiris Kaunas‘ı uzatma sonunda 76-75 ile geçti ve rakibine play-off yolunda çelme takmış oldu.

Bu sonuçla Zenit 8-20 ile son sıradaki yerinde sayarken, Zalgiris ise 12-16 oldu ve play-off yolunda önemli bir yara almış oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Zenit’de Andrew Albicy 19 sayı, 5-7 3sayı, 5 ribaund, 4 asist ile kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkarırken, Colton Iverson 14 sayı, 3 ribaund ve Gustavo Ayon 10 sayı, 5 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zalgiris cephesinde ise Jock Landale 27 sayı, 6 ribaund ile en skorer isim olurken, KC Rivers 14 sayı, 4 ribaund ve Zach LeDay 11 sayı ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …