Güncel Haberler

Şampiyonlar Ligi’nde Türk Telekom – Beşiktaş Play-Off Serisi Başlıyor

FIBA Şampiyonlar Ligi play-off serisinde iki temsilcimiz Türk Telekom ile Beşiktaş Sompo Sigorta karşılaşıyor.

Serinin ilk maçı bugün (4 Mart Çarşamba) saat 20:00’de oynanacak. Karşılaşmayı Aleksandar Glisic, Sergii Zashchuk, Sasa Maricic hakem üçlüsü yönetecek ve basketbol severler canlı olarak Tivibu Spor’dan izleyebilecekler.

Serinin ikinci maçı 11 Mart Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak ve toplamda 2 maç kazanan adını çeyrek finale yazdıracak. 3.maç gerekirse yine Ankara’da oynanacak.

Ankara ekibini grubunu lider bitirmişti. Maç başına ürettikleri 83.8 sayı ile bu alanda 7.sırada yer alıyorlar. Kyle Wiltjer (18.5) takımın en skorer ismi olurken, Moustapha Fall da (7.9) ribaundlarda takımın en güvendiği isim konumunda.

İstanbul ekibi ise grubunu 3.sırada tamamlarken maç başına ürettiği 76.3 sayıyla bu alanda 26.sırada yer alıyor. McKissic, McAdoo ve Theodore’un ayrılmasıyla takımda çift haneli skor ortalamalarına sahip tek isim Toddrick Gotcher (10.7) kalmış durumda.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …