Güncel Haberler

Anadolu Efes, İsrail Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 27.hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, İsrail’de Maccabi Tel Aviv‘in konuğu olacak.

4 Mart Çarşamba saat 22:15’de başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından yayınlanacak karşılaşmayı Sasa Pukl, Olegs Latisevs, Anne Panther hakem üçlüsü yönetecek.

Karşılaşma öncesi temsilcimiz maç eksiği ve 23 galibiyetle lider konumda. Maccabi ise maç eksiği, 18 galibiyet ve averajla 5.sırada yer alıyor.

Anadolu Efes cephesinde Shane Larkin eil Bryant Dunston’ın oynamaları bekleniyor, başka önemli bir eksik yok. Maccabi’de DiBartolomeo, Wolters, Casspi gibi önemli isimlerin sakatlıkları devam ediyor.

2001-02 sezonundan itibaren katıldığı Turkish Airlines Euroleague’de 437. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, bu kupada bugüne kadar 230 galibiyet ve 206 yenilgi (galibiyet yüzdesi: % 52,8) elde etti.

Anadolu Efes ile Maccabi Fox Tel Aviv Avrupa kupalarında bugüne kadar 28 kez karşılaşırken, 16 galibiyet ve 12 mağlubiyet aldı. Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 17 karşılaşmada ise Efes dokuz galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti.

İki ekip arasında ligin ilk yarısında İstanbul’da oynanan karşılaşmayı temsilcimiz 99-79 kazanmıştı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …