Güncel Haberler

Eksik Philadelphia, Clippers’ı Epey Zorladı (Furkan 8 sayı)

NBA‘in şampiyonluk adaylarından Los Angeles Clippers konuk ettiği yıldızlarından yoksun Philadelphia 76ers karşısında epey zorlansa da 136-130’luk skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Clippers içerde 25-6, toplama 41-19 ve 76ers ise deplasmanda 9-22, toplamda 37-24 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Clippers’da Kawhi Leonard 30 sayı, 6 ribaund, 3 asist, Paul George 24 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma, Montrezl Harrell 24 sayı, 9 ribaund ve Lou Williams 24 sayı, 2 ribaund, 8 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Ben Simmons ve Joel Embiid’den yoksun olan, maç içinde de Josh Richardson’ı sakatlığa kurban veren 76ers cephesinde ise Shake Milton 39 sayı (kariyer rekoru), 7-9 üçlük, 3 ribaund, 5 asist ile en skorer isim olurken, Tobias Harris 25 sayı, 4 ribaund, 4 asist ve Alec Burks 15 sayı, 6 ribaund, 3 asist ile direnen isimler oldular. Temsilcimiz Furkan Korkmaz ise 29 dakika süre alırken 8 sayı, 2 ribaund, 3 asist, 1 blok ile katkı verdi.

https://youtu.be/gtqxctl0Uq8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …