Güncel Haberler

Valencia, Burgos’a Hiç Acımadı!

İspanya Liga Endesa 22.hafta mücadelesinde Valencia konuk ettiği San Pablo Burgos‘u 95-66’lık skorla çok rahat bir şekilde yenerek play-off yarışında avantajı eline aldı.

Yarasalar 12-10 ile play-off yarışında bir adım öne geçerken, Burgos ise 11-11 ile yarışta bir adım geri düştü.

1.çeyrek: 15-16
2.çeyrek: 43-31
3.çeyrek: 71-45
4.çeyrek: 95-66

Valencia’da Alberto Abalde 15 sayı, 8 ribaund, 3 asist, Louis Labyrie 14 sayı, 5 ribaund, 2 asist ve Aron Doornekamp 14 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Burgos cephesinde Bruno Fitipaldo 13 sayı, 5 asist ve Vitor Benite 11 sayı ile yegane çift haneli skor üretebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Darüşşafaka’dan Ayrılan Timma’nın Yeni Adresi İspanya Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Darüşşafaka Lassa‘da bir ayrılık gerçekleşti. Sezon ortasında geçici kontratla …