Güncel Haberler

Karşıyaka, Telekom’dan Kupanın Rövanşını Aldı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 21.hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka konuk olduğu Türk Telekom‘u 62-77’lik skorla geçerek kupadaki 62-56’lık mağlubiyetin rövanşını almış oldu.

Bu sonuçla Karşıyaka maç fazlası ile beraber 18-3 ile Anadolu Efes’in önünde liderlik koltuğuna oturdu. Telekom ise 10-11 oldu ve play-off yarışında ciddi bir yara aldı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Karşıyaka’da Amath M’baye 21 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Jordan Morgan 12 sayı, 8 ribaund ve Tony Crocker 11 sayı, 2 asist, 2 top çalma ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Telekom cephesinde ise Kyle Wiltjer 20 sayı, 3 ribaund, Enes Berkay Taşkıran 12 sayı ve Moustapha Fall ise 11 sayı, 9 ribaund, 4 asist, 2 blok ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …