Güncel Haberler

RESMİ: Bandırma’dan Ayrılan Terry ile Hummer’ın Yeni Adresleri Belli Oldu

Ekonomik problemler nedeniyle yabancıları ile yollarını ayırma kararı alan Teksüt Bandırma‘da oyuncuların yeni adresleri de bir bir belli oluyor.

Takımdan ayrılan iki uzundan Emanuel Terry, FIBA Şampiyonlar Ligi‘nin güçlü takımlarından Hapoel Jerusalem‘in yolunu tutarken, Ian Hummer ise Almanya easyCredit BBL ekiplerinden Oldenburg ile anlaştı.

2.06 boyunda olan 23 yaşındaki Terry bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta ortalama 31.6 dakika süre alırken 11.9 sayı, 9.9 ribaund, 1.9 asist, 1.1 blok istatistikleri ile katkı vermişti.

2.01 boyunda olan 29 yaşındaki Hummer ise Şampiyonlar Ligi’nde 14 maçta ortalama 26.4 dakika süre alıp 10.3 sayı, 4.8 ribaund, 1.6 asist ile katkı vermişti.

EMANUEL TERRY

IAN HUMMER

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Beşiktaş’ın Rakiplerinden Lions, NBA Patentli Nwaba ile Anlaştı!

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Beşiktaş ile aynı grupta yer alan London Lions kadrosunu NBA patentli bir …