Güncel Haberler

Houston, Westbrook ile Harden’ın 63 Sayısı Eşliğinde Memphis’i Farklı Geçti

Batı’nın dişli takımlarından Houston Rockets konuk ettiği Memphis Grizzlies‘ı Westbrook&Harden ikilisinin 63 sayısı eşliğinde 140-112’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Rockets içerde 21-8, toplamda 38-20 ve Grizzlies deplasmanda 12-17, toplamda 28-30 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Rockets’da Russell Westbrook 33 sayı, 9 ribaund, 8 asist, 4 top çalma, James Harden 30 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Austin Rivers 23 sayı, 4 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Grizzlies cephesinde ise Dillon Brooks 22 sayı, 3 asist, Jonas Valanciunas 16 sayı, 10 ribaund ve Ja Morant 12 sayı, 3 ribaund, 9 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=vnGe1jFA3xE

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …