Güncel Haberler

Ormanspor, İTÜ Karşısında Epey Zorlandı

ING Türkiye Basketbol Süper Ligi 20.hafta mücadelesinde OGM Ormanspor konuk ettiği son sıradaki zayıf rakibi Sigortam.net İTÜ karşısında epey zorlansa da 73-70’lik skorla kazanmayı başardı.

Bu sonuçla Ormanspor 7-13 olurken, İTÜ ise 1-19 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ormanspor’da Chris Warren 23 sayı, 6 ribaund ile en skorer isim olurken, Jamelle Hagins 16 sayı, 7 ribaund ve Cevher Özer 13 sayı, 11 ribaund, 3 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

İTÜ cephesinde ise Antonio Campbell 23 sayı, 8 ribaund, 2 blok, Oğulcan Baykan 16 sayı, 6 ribaund, 2 top çalma ve Semih Say 10 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …