Güncel Haberler

Celtics, Tatum Liderliğinde Portland Deplasmanından Çıktı

Doğu’nun dişli takımlarından Boston Celtics, konuk olduğu Portland Trail Blazers‘ı Tatum’un skorer oyunu eşliğinde 106-118’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Celtics deplasmanda 17-12, toplamda 40-17 ve Blazers ise içerde 16-13, toplamda 26-33 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Celtics’de Jayson Tatum 36 sayı, 5 ribaund, 2 blok ile takımının en skorer ismi olurken, Jaylen Brown 24 sayı, 7 ribaund, 2 asist ve eski Fenerbahçeli Brad Wanamaker 13 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile onun destekçileri oldular galibiyet yolunda.

Damian Lillard’ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği Blazers cephesinde ise C.J. McCollum 28 sayı, 4 ribaund, 10 asist, 3 blok, Hassan Whiteside 18 sayı, 19 ribaund, 3 asist ve Trevor Ariza 17 sayı, 8 ribaund, 2 asist, 2 top çalma ile direnen isimler oldular.

https://www.youtube.com/watch?v=wfLR8YGj5x8

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …