Güncel Haberler

Lakers Son Nefeste Boston’u Yendi

NBA‘in ezeli rekabetlerinden biri olan Los Angeles Lakers ile Boston Celtics kapışması bu kez Staples Center’da sahne aldı. Son ana kadar nefeslerin tutulduğu maçı ev sahibi Lakers 114-112’lik skorla kazanmayı başardı.

Lakers son bölümde Lebron’un basketi ve faul atışları artı Davis’in çizgide üçte üç yapması ile 2 sayı önde kalmayı başardı. Skor 114-112 Lakers lehineyken, son Celtics hücumunda sahanın en skorer ismi Tatum hücum faul yaptı ve konuk ekip maç topunu kullanamayarak sahadan mağlup ayrıldı.

Bu sonuçla Lakers içerde 20-7, toplamda 43-12 ve Celtics ise deplasmanda 16-12, toplamda 39-17 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Lakers’da Lebron James 29 sayı, 8 ribaund, 9 asist, Anthony Davis 32 sayı, 13 ribaund, 3 asist, 2 blok ve Kyle Kuzma 16 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Celtics cephesinde ise Jayson Tatum 41 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 blok ile yıldızlaşırken, Jaylen Brown 20 sayı, 6 ribaund, 2 asist, 3 top çalma ve Daniel Theiss 16 sayı, 9 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …