Güncel Haberler

Dallas Deplasmanda Orlando’yu Farklı Geçti (Doncic triple-double kaçırdı)

NBA’in keyif veren basketbol oynayan takımlarından biri olan Dallas Mavericks deplasmanda Orlando Magic‘i 106-122’lik skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Mavs deplasmanda 19-8, toplamda 34-22 ve Magic ise içerde 15-14, toplamda 24-32 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Mavs’da Luka Doncic 33 sayı, 10 ribaund, 8 asist ile komple bir oyun sergilerken 2 asistle triple-double’ı kaçırdı. Maxi Kleber de 26 sayı üreterek kariyer rekoru kırdı ve istatistiklerine 3 ribaund ekledi. Kristaps Porzingis de bu sezonki en etkili performanslarından birini sergileyerek 24 sayı, 10 ribaund, 5 asist, 5 blokluk katkı verdi galibiyet yolunda.

Magic cephesinde ise Evan Fournier 28 sayı, 2 ribaund, 2 top çalma, Nikola Vucevic 27 sayı, 12 ribaund, 4 top çalma ve Terrence Ross 19 sayı, 5 ribaund, 2 top çalma ile direnmeye çalışan isimler oldular.

DONCIC’IN PERFORMANSI:

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …