Güncel Haberler

Philadelphia, Brooklyn’i Uzatmada Geçti (Furkan 4 sayı)

Doğu’nun iddialı takımlarından Philadelphia 76ers All-Star arasından sonra çıktığı ilk maçta, konuk ettiği Brooklyn Nets‘i uzatmanın ardından 112-104’lük skorla geçebildi.

Bu sonuçla 76ers içerde 26-2, toplamda 35-21 ve Nets ise deplasmanda 9-17, toplamda 25-29 oldu.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Ben Simmons’dan yoksun 76ers’da Joel Embiid 39 sayı, 16 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, 2 blok ile etkili olurken, Tobias Harris 22 sayı, 12 ribaund, 6 asist, 2 top çalma ve Alec Burks 19 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular. Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz 18 dakika sahada kalırken 2-5 isabetle 4 sayı üretip istatistiklerine 1 ribaund ve 1 blok ekleyebildi.

Omzundan sakatlanarak sezonu kapatan Kyrie Irving’den yoksun Nets cephesinde ise Caris LeVert 25 sayı, 6 ribaund, 5 asist, Spencer Dinwiddie 22 sayı, 5 ribaund, 8 asist ve DeAndre Jordan 14 sayı, 15 ribaund, 4 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

https://youtu.be/aJDEjtPHadU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …