Güncel Haberler

Teodosic, Sırbistan’ın EuroBasket 2021 Elemelerindeki İlk 2 Maçında Yok!

Sırbistan milli takımı, FIBA EuroBasket 2021 elemelerine kaptanı olmadan başlayacak!

Milos Teodosic, Sırbistan’ın Finlandiya ve Gürcistan ile karşılaşacağı ilk 2 eleme maçında forma giyemeyecek. Sırbistan Basketbol Federasyonu ve Virtus Bologna oyuncunun sigortası konusunda anlaşmaya varamadığı için yıldız guard İtalyan ekibi ile çalışmalara katılmak üzere milli takım kampından ayrıldı.

Bildiğiniz üzere Teodosic, dizindeki sakatlık nedeniyle 2019 Dünya Kupası’nda da milli takım forması giyememişti. Yıldız guard son olarak Dünya Kupası elemelerinde milli formayı giymişti.

1.95 boyunda olan 32 yaşındaki tecrübeli guard bu sezon EuroCup sahnesinde 17.6 sayı, %38.2 3sayı, 2.9 ribaund, 5.5 asistlik istatistiklerle eski günlerine dönüş sinyalleri vermişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bologna, Savunma Performansıyla Asvel’in Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 22. hafta mücadelesinde Virtus Bologna, konuk ettiği LDLC Asvel Villeurbanne‘i etkili bir …