Güncel Haberler

Morgan Slovenya Forması ile İlk Maçını Kazanamadı

FIBA EuroBasket 2021 elemeleri kapsamında oynanan maçta son şampiyon Slovenya konuk olduğu Macaristan‘a nefesleri kesen mücadele sonunda 77-75’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Macaristan’da Rosco Allen 16 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma ile en skorer isim olurken, Zoltan Perl 15 sayı, 4 ribaund, 6 asist ve David Vojvoda 15 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Slovenya cephesinde ise Jaka Blazic 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ile etkili olurken, takımın yeni devşirmesi Pınar Karşıyakalı Jordan Morgan 16 sayı, 9 ribaund ve Klemen Prepelic 12 sayı, 7 ribaund, 5 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Doncic, Polonya Mağlubiyeti Sonrası Sorumluluğu Üstüne Aldı!

2022 FIBA EuroBasket çeyrek final maçında Slovenya, Polonya karşısında kaybederek soğuk bir duş almış ve …