Güncel Haberler

Fenerbahçe, Eksik Real Madrid Karşısında Darmaduman Oldu!

Turkish Airlines Euroleague 25.hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko konuk ettiği eksik rakibi Real Madrid karşısında hiç direnemedi, 65-94’lük skorla darmaduman oldu.

Bu sonuçla Real 18 galibiyete ulaşıp lider temsilcimiz Anadolu Efes’i takibe devam ederken, sarı lacivertliler ise 11 galibiyette kaldılar.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sergio Llull, Felipe Reyes, Anthony Randolph ve Jeffrey Taylor gibi önemli isimlerinden yoksun olan Real Madrid’de Jaycee Carroll 20 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile en skorer isim olurken, Walter Tavares 16 sayı, 8 ribaund, 2 asist ve Trey Thompkins 14 sayı, 5 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Fenerbahçe Beko‘da ise Nando De Colo 21 sayı, 3 ribaund, 6 asist ve Jan Vesely 16 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan isimler oldular.

EDİTÖR YORUMU:

Fenerbahçe’nin bu sezon ne kadar istikrarsız ve isteksiz olduğunu defalarca kez gördük. Oyuncular üstündeki ölü toprağı etkisini sürdürüyor. Kendi sahasında taraftar desteği de arkasında olmasına rağmen bu kadar kötü bir oyunu kimse beklemiyordu açıkçası. Sadece teknik olarak değil enerji ve agresiflik anlamında da yine düşüktü temsilcimiz. Maça 17 yaşındaki Garuba ve Tavares ikilisi ile başlayan Real, Campazzo üstünde yeteri kadar baskı yapamayınca Tavares’i paslarıyla beslemesi de kaçınılmaz oldu. Dev uzun pota altında elini kolunu sallayarak üretirken Carroll’ın birebirleri ve Deck’in topsuz katları ile skor üretiminde sorun yaşamadı Real. İkinci yarı ile beraber kenardan gelen Bobby’nin enerjisi, savaşçı kimliği ve Kalinic’in de ona katılmasıyla geri gelmeye başladı temsilcimiz ki Datome de skora destek oldu. Ama bu geri dönüşte kenarda olan Carroll ile Tavares’in oyuna dönmeleri artı Rudy’nin de üçlükleri ile hücumda devreye girmesiyle İspanyol ekibi direncimizi kırmaya başladı. Thompkins de ters eşleşmeleri değerlendirip skor katkısını arttırınca fark iyice açılmaya başladı ve Carroll’dan gelen üst üste gelen üçlükleler fişi çekti Real bitimie 6 dakika kala. Fenerbahçe Obradovic döneminde, sahasındaki en farklı mağlubiyeti alırken taraftarların daha maçın bitmesine 5 dakika kala salonu terketmeleri de dikkatleri çekti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …