Güncel Haberler

All-Star’ın Kazananı Lebron’un Takımı (MVP Kawhi)

Chicago’da düzenlenen NBA All-Star 2020 organizasyonunun son etkinliğinde Lebron’un Takımı, Giannis’in takımını 157-155’lik skorla yenmeyi başardı.

Kobe Bryant MVP ödülünü Los Angeles Clippers’ın yıldızı, Lebron’un Takımı’nda yer alan Kawhi Leonard kazandı.

MAÇIN TÜM İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

kawhi leonard ile ilgili görsel sonucu

Yeni format gereği dördüncü ve çeyrek başlayana kadar her çeyrek bitiminde skor tabelası sıfırlandı. Üçüncü çeyreğin bitmesiyle tüm çeyrek skorları üst üste eklendi ve son çeyreğe Giannis’n takımı 133-124 önde başladı.

Üçüncü çeyrek sonunda öndeki takımın sayısına, Kobe Bryant’ın forma numarası olan 24 eklenmesi ile maçı kazanacak tarafın, üçüncü çeyrekteki en yüksek skor 133 olduğu için 157 sayıya ulaşması gerekiyordu. Yani süresiz oynanan son çeyreğe girilirken LeBron’un takımının 33, Giannis’in takımının 24 sayıya ihtiyacı vardı.

Son çeyrekte iki takım da savunmaları sertleştirdi. Bloklar havada uçuştu, kolay şansı tanımadı takımlar birbirlerine ve dakikalarca sayı bulamadıkları sekanslar izledik.

Nefesleri kesen son bölümde, Embiid serbest atış çizgisinden skoru 156-155’e getirdi ve iki takım da maçı bitirme sınırına geldi. Lowry’nin yaptığı faul sonucunda çizgiye giden Davis ilk serbest atışı kaçırdı, ikincisini sayıya çevirdi ve LeBron’un takımı 157-155 galip geldi.

Lebron’un Takımı’nda Kobe Bryant MVP Ödülü’nün sahibi olan Kawhi Leonard 30 sayı, 7 ribaund, 4 asist, 2 top çalma, Lebron James 23 sayı, 5 ribaund, 6 asist, 2 blok ve Chris Paul 23 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin mimarları oldular.

Giannis Takımı’nda ise Giannis Antetokounmpo 25 sayı, 11 ribaund, 4 asist, 3 blok, Kemba Walker 23 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Joel Embiid 22 sayı, 10 ribaund ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …