Güncel Haberler

RESMİ: Partizan’dan Kolombiyalı Guard Hamlesi

Adriyatik Lig‘in güçlü favorilerinden biri olan Partizan kadrosunu Kolombiyalı guard ile güçlendirdi.

Bu sezon Belçika ekibi Oostende forması ile özellikle BCL sahnesinde sergilediği etkili performansla dikkatleri çeken Kolombiyalı guard Braian Angola artık Sırp ekibinin başarısı için ter dökecek. Ancak EuroCup’da transfer dönemi kapandığı için Partizan’a o kulvarda katkı veremeyecek.

1.98 boyunda olan 25 yaşındaki Angola, Şampiyonlar Ligi’nde Belçika ekibini play-off’a taşırken 14.0 sayı, 5.2 ribaund, 2.8 asist, 1.9 top çalma istatistikleri ile çok yönlü bir performans ortaya koymuştu.

Partizan sezon başından beri bir türlü kanat rotasyonuna istediği bir katkıyı alamamış, verim alamamıştı. Angola gerek toplu gerek topsuz hücum organizasyonlarına katkı verebilen, atletik özellikleri ön planda olan ve delici bir oyuncu. Sert ve güçlü bir oyuncu değil ama uzun kolları ve çabukluğu ile rakiplerine üstünlük koyabilen bir uzun. Hücumda çok önemli bir silahı yok ama aşağı yukarı her şeyi yapabiliyor. İkili oyunlarda toplu bitirici olabildiği gibi ceza şutörü ve açık alanda aktif bir oyuncu olarak da öne çıkıyor. Sırp ekibinin kanat rotasyonunda önemli bir parça olacağını hem 2 hem de 3 numarada koç Trinchieri’nin elini güçlendireceğini düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Lcs_JcAwo9M

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …