Güncel Haberler

Selçuk Ernak: “Kupayı Kazanmazsak Finale Çıkmanın Bir Esprisi Yok”

Solgar Vitamin Türkiye Kupası yarı final maçında Galatasaray Doğa Sigorta’yı rahat yenerek adını finale yazdıran Darüşşafaka Tekfen‘de karşılaşma ardından koç Selçuk Ernak açıklamalar yaptı.

“Bu maçları kazanmak bizim için gurur vesilesi. Öz güvenimizi güçlendirmek için bunlara çok ihtiyacımız var ama ben en başından beri söylüyorum; biz sadece maç kazandık şu ana kadar. Bu organizasyonun tek amacı kupayı kazanmak ve kupayı kazanmazsak finalde olmanın bir esprisi yok benim için.”

Galibiyetin mimarlarından olan Doğuş Özdemiroğlu ise şu açıkalamalarda bulundu:

“Finale kaldığımız için çok mutluyum, bu kupayı gerçekten çok istiyoruz. Kartal bugün gerçekten çok iyi oynadı. Herkes de birbirine yardım etti. Çok iyi bir savunma yaparak maçı kazandık. Finalde de bu savunmayı yapabilirsek kupayı kazanabileceğimizi düşünüyorum”

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Tofaş’ın Düzenleyeceği 23. Cevat Soydaş Turnuvası’nın Katılımcıları Belli Oldu

23. Cevat Soydaş Turnuvası’nda yer alacak takımlar belli oldu. Tofaş‘ın ev sahipliğinde 20-23 Eylül tarihleri …